Triomf del Singuerlín i empat de l’Arrabal

16/04/2013 – Nova gran victòria del Singuerlín per seguir-se apropant a la permanència. A Tercera, l’Arrabal va empatar 3-3 contra el Poble Sec

El Singuerlín segueix llençat cap a la salvació i dissabte va encadenar el seu quart partit sense perdre i la tercera victòria en quatre jornades. L’equip va superar al Premià Club Esportiu, el vuitè del grup, a domicili. Un gol de Mora va avançar als colomencs, que veien com poc abans del descans el rival els empatava. Però en la segona part, una diana de Tejada i una altra d’Abril certificaven la victòria del Singuerlín. L’equip té 32 punts i només està a un de la plaça de promoció de descens i a dos de la permanència matemàtica. Aquest cap de setmana l’equip rebrà la visita de l’Escola Mataró, desè amb cinc punts més que el Singuerlín.

A Tercera, l’Arrabal va disputar amb el Poble Sec un partit espectacular, ple d’incidències, gols i alternatives. Ambdós ja han assegurat pràcticament la permanència i tenen l’ascens impossible. Per tant, el partit va ser arquetípic de dos conjunts que sense res a jugar-se, es decideixen a donar espectacle. El Poble Sec es va posar per davant en el minut inicial de partit. En el 21′ Quiñones de penal posava l’1-1. Ja en la segona meitat, Soto anotava el 2-1. Però tres minuts més tard els barcelonins empataven. Pedro García tornava a avançar als colomencs per, un minut més tard, veure l’empat final del Poble Sec. L’Arrabal és ara vuitè amb 37 punts. El seu proper rival serà el Sant Just, cinquè de la categoria.

ALINEACIONS

Singuerlín: Delpuy; Avilés, Cardete, Balcarreras (Delgado), Santos, Castelló (Nache), Rodríguez (Abril), Martínez, Mora (Adrián), Tejada, Giráldez (Petit)
Arrabal Calaf: Barón; Torres (Cabeza), Sánchez, González, García, Quiñones, Buza, Bedmar (Durán), Soto (Ordóñez), Rico (Bretons), Muñoz (Gabarre)