Tres casos de simulació de delictes per a cobrar de les asseguradores a Santa Coloma

Els Mossos d’Esquadra han detingut a 1 persona i en van denunciar a dues més per simular delictes comesos entre els mesos de juny i setembre i denunciar-los falsament amb l’objectiu de rebre indemnitzacions de les asseguradores. El motiu és que la majoria de pòlisses només cobreixen els béns si han estat sostrets amb violència o amb força.

En els darrers mesos s’han detectat diversos casos de falses denúncies a la comissaria de Santa Coloma de Gramenet. El primer fet investigat va ser el d’un jove que va denunciar ser víctima d’un robatori violent d’un telèfon al festival «SONAR» quan havia estat un furt a la població de Santa Coloma de Gramenet. El denunciant va situar el robatori en una hora en què el seu telèfon ja havia estat recuperat i detinguts els autors del furt.

Una altra presumpta víctima va denunciar que els lladres l’havien agafat i intentat ofegar dins una porteria de la mateixa localitat i li havien sostret el telèfon mòbil. Les contradiccions en el relat van portar als investigadors a sospitar que els fets mai havien succeït d’aquella manera i, finalment, el mateix denunciant va confessar que tot era mentida i que ho havia fet per a cobrar de l’asseguradora.

En el tercer fet investigat, la víctima va denunciar que li havien fet una estrebada de la bossa de mà des d’un ciclomotor i que, posteriorment, li havien fet ús de les targetes de crèdit sostretes. La investigació va permetre identificar i detenir els autors que van fer servir les targetes Les declaracions dels detinguts i la investigació posterior van confirmar que no va ser una estrebada sinó el furt d’una bossa dins un centre mèdic on el denunciant feia rehabilitació. Els investigadors van detenir la víctima per simulació de delicte.

La incongruència dels relats i les contradiccions dels testimonis porten a la policia a detectar el fals relat. Tots els casos ja es troben en mans del Jutjat de Santa Coloma de Gramenet a l’espera de judici.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure