Torna l’activitat esportiva a les insta·lacions municipals de Santa Coloma amb protocols de seguretat

Des del Departament d’Esports s’han programat i establert tots els protocols, esportius, higiènics i sanitaris, per garantir les millors condicions per a la pràctica esportiva. Conjuntament amb les respectives federacions i autoritats sanitàries, s’han dictat diferents disposicions, per a totes les edats i categories, per tal de minimitzar el risc de contagi de la Covid-19.
Per tal de complir aquests protocols, cal seguir les següents disposicions: Tots els partits i esdeveniments seran a porta tancada. aforament limitat a la instal·lació, d’acord amb protocols establerts, aforament limitat d’esportistes i acompanyats en els entrenaments, ús restringit dels vestuaris per als esportistes, aplicació dels protocols establerts per les diferents federacions, seguiment dels protocols sanitaris Covid 19: s’han de respectar les mesures d’higiene (mascareta, gel i manteniment de la distància física….)

Els entrenadors/es, monitors/es, tècnics/ques i personal assistent han de portar mascareta, així com els esportistes que no estiguin realitzant activitat física, i és obligatòria per a tothom als accessos a les instal·lacions, espais i recintes esportius, vestíbuls, vestidors i ascensors.

D’altra banda, cada practicant ha de lliurar a l’entitat una declaració de responsabilitat on hi consti que durant els darrers 14 dies no s’ha tingut cap simptomatologia compatible amb la Covid-19 i que no ha conviscut o ha estat en contacte estret amb persones positives. També, s’hi compromet a informar de qualsevol canvi en el seu estat de salut.
Per últim, caldrà que les entitats esportives, presentin, al Departament d’Esports, la corresponent declaració responsable per poder fer ús de les instal·lacions.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure