spot_img
spot_img

Torna el MusicalMent per compartir i gaudir de la música

13/10/2016 – Aquest diumenge l’entitat Amics del Malalt Mental organitza com cada any aquesta activitat lúdica per sensibilitzar la població envers la salut mental.

Aquest diumenge, 16 d’octubre, l’entitat Amics del Malalt Mental (AMMAME) organitza com cada any el Musicalment, una activitat lúdica per compartir i gaudir de la música i, a la vegada, sensibilitzar la població envers la salut mental.

Amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Música Can Roig i Torres i el Servei de Salut Pública de l’Ajuntament de Santa Coloma, aquesta activitat lúdica va adreçada a tot el públic adult i a les famílies (mínim 7 anys). Consisteix en un matí a l’Escola de Música cantant i sentint i un concert de cloenda a l’Auditori Can Roig Torres.

Les portes de l’Escola de Música s’obriran a les 9 del matí per atendre als cantaires i tot seguit els participants realitzaran un taller d’assaig conduït pel professorat de la mateixa escola per conèixer la tècnica del cant, aprendre i gaudir de la música. L’acte finalitzarà a les 13.30 hores amb un concert públic a l’Auditori, acompanyat per instruments i dirigit per Alfred Cañamero.

Les inscripcions tenen un preu de 5 euros, que inclou el taller matinal i la invitació al concert, però aquelles persones que només volen assistir al concert ho podran fer adquirint una entrada de 3 euros. Destacar que tots els fons recaptats es destinaran a les activitats a favor de la salut mental de l’associació AMMAME.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM