Tallada l’avinguda Francesc Macià per una fuita d’aigua

23/02/2016 – A causa d’una fuita important d’aigua a la canonada es talla el trànsit i es desviarà el servei de bus des d’avui fins divendres.

Detectada una fuita d’aigua a la canonada de transport que passa per l’avinguda Francesc Macià, tot just davant de la cruïlla amb carrer Major (zona de la plaça Olimp). Es tracta d’una avaria important i s’ha de reparar de manera urgent, tant per la pèrdua i malbaratament del cabal d’aigua que es perd i es filtra a la xarxa de clavegueram, com per l’afectació (erosió i descalçament) que aquest corrent d’aigua està provocant a la base del ferm i el risc d’enfonsament del paviment i calçada.

Per dur a terme aquesta actuació s’ha tallat els dos carrils de circulació de l’avinguda Francesc Macià, a l’alçada de la cruïlla del carrer Major, des d’aquest dimarts 23 de febrer i està previst finalitzar el proper divendres 26 de febrer. Tot i que es manté el sentit de circulació tant del trànsit de vehicles de motor (inclosos els busos) per l’avinguda Francesc Macià en sentit Pallaresa.

Pel que fa en sentit passeig Llorenç Serra només estarà permès als trams entre carrers Santa Ana i passeig Llorenç Serra, que romandrà obert a la circulació per a tots els vehicles de motor; mentre que entre l’avinguda Pallaresa i el carrer de Mare de Déu dels Àngels per als veïns, accés a aparcaments, a la zona de càrrega i descàrrega que hi ha en aquest tram de carrer i línia B15 de bus urbà.

D’altra banda s’ha tallat el transit, excepte a veïns i aparcaments, el tram de cal carrer Major entre el carrer Baró i l’avinguda Francesc Macià.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM