Sweet California, Los 40 on tour i Albert Neve coronen la nit colomenca

Els carrers de la ciutat han estat aquest cap de setmana plens d’activitat.

Dissabte, el dia va començar amb la Festa d’aigües i, a les 12h, els Yee-Haw van amenitzar l’envelat tradicional a la plaça Pau Casals. Per la tarda, el més destacat va ser la trobada gegantera que va tenir lloc, primer, als jardins de Can Sisteré per després passar per la plaça de la Vila i començar el Cercavila que recorreria tota la ciutat.

La cultura també va tenir el seu lloc, amb les exposicions “També això passarà”, de la colomenca Alba Ballesteros i la inaugurada per celebrar els 100 anys de la premsa colomenca. A més, va tenir lloc el concert de la “Santako Yard”, a Can Zam i l’actuació còmica de El Monaguillo al teatre Sagarra, entre d’altres actuacions.

Més cap a la nit, els trabucaires van animar Santa Coloma, però, sens dubte, el més esperat eren els concerts de la nit. El grup Sweet California, els 40 on tour i l’Albert Neve van posar el toc músic d’aquestes festes i van fer saltar fins la matinada als veïns i veïnes de la ciutat.

Avui diumenge, ha estat més habitual trobar-se amb activitats orientades als més petits i als més grans, com l’Ofici de Festa Major a l’església.

Per altra banda, una nova edició del concorregut corretapas ha estat de gran èxit, alhora que passat per aigua, ja que aquest és un element constant durant aquests dies.

Només queda un dia perquè aquesta Festa Major acabi i encara queda un dels plats forts d’aquest any: l’actuació de la Rosario Flores, que tindrà lloc demà a les 23h a la Plaça de la Vila.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure