Surrealista: l’Arrabal perd la categoria als despatxos

12/06/2016 – El primer equip de l’entitat baixa a la Quarta Catalana després de cometre una alineació indeguda en el partit decisiu contra la UE Celtic.

Una errada de gestió clamorosa ha deixat l’Arrabal Calaf Gramenet sense el premi que l’equip s’havia guanyat al terreny de joc. La Federació Catalana de Futbol ha fet pública una sanció que recau sobre l’entitat de Can Zam i que afecta el seu futur més immediat.

Malgrat vèncer la UE Celtic per la mínima (0-1) en l’últim partit del curs, resultat que assegurava la permanència vermella al grup XI de la Tercera Catalana, l’Arrabal haurà de jugar l’any vinent en categoria més baixa del futbol català.

L’alineació de Kevin Jiménez Gutiérrez en l’últim matx del curs jugat al Municipal d’Andrade és l’origen de tot el problema. Segons la FCF, el ‘10’ de l’Arrabal no es trobava “vàlidament inscrit en la data de l’inici del partit” (21 de febrer de 2016).

Cal recordar que l’encontre contra el Celtic es va suspendre a mitjans de febrer després d’uns 30 minuts jugats i es va haver de reprendre amb la lliga regular ja finalitzada.

Doncs bé, sembla ser que a la base de dades de llicències federatives consta que Kevin Jiménez va ser donat de baixa de l’Arrabal Calaf Gramenet el 22 de gener de 2016 i va ser donat d’alta de nou el 1 de març següent.

Segons aclareix la Federació Catalana, “l’alineació de l’indicat jugador infringeix el previst a l’article 229 del Reglament General, d’acord amb el qual poden participar en la continuació dels partits els futbolistes vàlidament inscrits i que reglamentàriament poguessin jugar el dia en què es produí la suspensió”.

Aquesta sanció fa que el Celtic guanyi el partit per 3 a 0 i condemna l’Arrabal Calaf Gramenet a caure fins a la setzena plaça de la taula amb 37 punts. Com que el Moià (40) és el millor setzè de tots els grups de Barcelona, els colomencs baixen a la Quarta Catalana.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM