Sumar esforços davant la crisi

15/03/13. L'Ajuntament de Santa Coloma, a través de Grameimpuls, va organitzar ahir una trobada networking amb l'objectiu de posar en contacte empresaris de tota la comarca. La jornada va tenir molt bona acollida. Hi van participar unes setanta persones.

15/03/13. Unes setanta persones van participar ahir al vespre a la jornada de networking organitzada per l’Ajuntament de Santa Coloma adreçada a empresaris de la comarca. La trobada, que va tenir lloc a l’hotel Ibis emplaçat al complex Cúbics, va servir perquè els emprenedors de Santa Coloma, Badalona i Sant Adrià fessin contactes de cara a un col·laboració posterior. “Es tracta de donar-se a conèixer i fer contactes en un entorn agradable”, explica  Susana Chamorro, la cap del Servei de foment empresarial de Grameimpuls.

 

Els responsables de promoció econòmica dels tres municipis, Rosa Bertran (Badalona), Filo Cañete (Sant Adrià) i Carles Comabarros (Santa Coloma) van encoratjar els participants a aprofitar la trobada, presentar-se, fer contactes i “repartir targetes”. “Us demano que no tingueu por i insistiu per fer tirar endavant els vostres projectes”, va dir Combarros.

 

La trobada, que s’afegeix a altres iniciatives conjuntes dels tres municipis –com el programa IMPULSA-T-, és itinerant i és la tercera que es es programa a la comarca. La primera es va fer el mes de setembre passat a Badalona i la segona, a Sant Adrià al novembre. La propera tornarà a Badalona. 

 

 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure