Singuerlín i Arrabal Calaf se la juguen amb rivals directes

28/11/2013 – A Segona Catalana, els verd-i-blancs s’enfronten al Premià de Dalt i si perden poden caure en descens, mentre que a Tercera, l’Arrabal rep al quart, el CF Sant Just Desvern.

Al grup II de Segona Catalana, el Singuerlín es juga mitja vida al camp del Premià de Dalt. Els colomencs no guanyen des de fa quatre setmanes, en les que han encadenat un empat i una derrota, i ja no tenen marge amb els equips que estan en descens.

El Premià de Dalt és penúltim amb vuit punts, a tres del Singuerlín, que en té onze. Al seu camp, els maresmencs són un rival molt dur i físic i no li importa basar el seu estil en un joc directe i sense continuïtat. Diumenge a les 12h al municipal de Premià de Dalt, el Singuerlín se la juga de totes totes.

Al mateix grup II, la Gramenet B ho tindrà molt difícil per puntuar el proper diumenge a Santa Coloma contra el CE Premià (17h). El jove conjunt de Diego Milton rep al tercer classificat i també tercer màxim realitzador del campionat (25 gols). Enguany, el CE Premià ha guanyat més partits lluny dels seus dominis (4) que a casa (3).

A Tercera Catalana, l’Arrabal Calaf Gramenet rebrà la visita del quart, el FC Sant Just Desvern. Els visitants tenen 25 punts, els mateixos que l’Arrabal, però només han perdut un partit en tota la lliga, i va ser a la jornada tres. El duel es jugarà diumenge al municipal Can Zam 1 a partir de les 12:15h.

Per últim, al grup XV de Quarta Catalana, la Fundació Grama jugarà diumenge (12h) al difícil camp del Mira-Sol Baco de Sant Cugat. Després de descansar el passat cap de setmana, els colomencs buscaran la quarta victòria consecutiva contra un dels co-líders del grup.