Segon curs de Filosofia per la Pau

08/01/14. L’Espai per la Pau del CRJ Mas Fonollar acull, a partir del dilluns 13 de gener (19.00) les sessions del segons curs de filosofia per la pau. El catedràtic de Ciencia Política de la UAB, Joan Botella, enceta el cicle amb una conferència sobre els processos de pau.

08/01/14. «Pensar i construir la pau» és el títol d’aquest segon curs de filosofia de la pau, que vol donar a conèixer alguns dels pensadors i activistes per la pau que més impacte han tingut al llarg del segle XX. A través de les biografies d’autors i activistes com Hanna Arendt, Gandhi, Bertrand Russel, Noam Chomsky, Petra Kelly i Virgina Woolf, es vol posar de manifest no només l’exemple de persones que van lluitar per la pau al llarg de les seves vides, sinó donar a conèixer la seva obra i pensament.
Les sessions arrencaran el proper dilluns 13 de gener (19 hores) amb una conferència sobre processos de pau a càrrec del catedràtic de Ciencia Política de la UAB, Joan Botella. Les xerrades seran de 19 a 21 hores a l’Espai per la Pau del Centre de Recursos Juvenils Mas Fonollar (c. Sant Jeroni, 1).

La resta de sessions seran:
Dilluns 20 de gener – Noam Chomsky. Globalització i comunicació. A càrrec de Daniel Revantós, economista i professor titular del Departament de Teoria Sociològica, Filosofia del Dret i Metodologia de les Ciències Socials de la UB.
Dilluns 27 de gener – La guerra del Vietnam i els moviments d’oposició a la guerra. A càrrec d’Enric Prat, historiador, professor del Departament de Ciència Política i Dret Públic de la UAB.
Dilluns 3 de febrer – Valoració dels processos de pau a Colòmbia.

Més informació al departament de Solidaritat i Cooperació de l’Ajuntament de Santa Coloma (telf. 934 624 000 – ext. 3002 –)Dilluns 13 de gener – Experiències de processos de pau i diàleg. A càrrec de Joan Botella, catedràtic de Ciència Política de la UAB.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure