Santa Coloma tindrà pisos tutelats per a la gent gran abans de 2019

06/12/2016 – La ciutat comparà amb un edifici destinat a pisos tutelats abans que acabi l’actual mandat, però es desconeix el lloc on es durà a terme la creació.

L’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, va anunciar al Ple municipal del mes de novembre que la ciutat tindrà un edifici destinat a pisos tutelats per a la gent gran abans que acabi l’actual mandat. Sense concretar el lloc on es durà a terme la creació d’aquest nou equipament públic, Parlon ha remarcat que s’està treballant amb aquest fi perquè “garantir els serveis i prestacions a les persones de més edat forma part de la prioritat de l’Ajuntament”.

Els grups polítics del consistori colomenc (PSC, SOM Gramenet, Ciutadans, Gent d’Esquerres, ICV-EUiA i PP) tenen entre els seus objectius garantir el benestar de les persones grans. Aquesta coincidència d’acció per assegurar els recursos i els serveis necessaris per a millorar la vida dels colomencs i les colomenques de més edat es va remarcar en el ple, quan, per unanimitat, van votar favorablement una moció que es va presentar en nom de SOS Gent Gran. Aquesta associació, de recent creació, reclama més serveis, recursos i equipaments públics per millorar la qualitat de vida de la gent gran de Santa Coloma.

Gairebé 23.000 colomencs superen els 65 anys

El 19,43% de la població de Santa Coloma forma part del col·lectiu de la tercera edat. Segons dades de l’últim anuari estadístic de 2014, viuen 8.892 homes i 13.028 dones majors de 65 anys. Un total de 22.920 persones que necessiten o necessitaran en els propers anys accedir als diferents recursos assistencials o residencials al que tenen dret.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM