Santa Coloma tindrà nova comissaria

La comissió territorial d’urbanisme del Àmbit Metropolità de Barcelona va donar llum verda aquest passat divendres 12 de març al planejament que permetrà la construcció d’una nova comissaria de policia local a Santa Coloma de Gramenet i un centre hospitalari privat a Badalona (Barcelonès).

Tal com ha informat el Departament de Territori i Sostenibilitat, la comissaria de Santa Coloma se situarà enfront del riu Besòs, en un espai de més de 4.000 metres quadrats on actualment hi ha finques sense edificar i constarà d’una planta baixa i tres pisos.

Per a això, es modificaran les qualificacions que el Pla General Metropolità (PGM) preveia per a aquesta zona per a possibilitar que una de les parcel·les aculli l’equipament, que se situarà entre blocs de cases ja contemplats, amb la seva major façana de cara a l’avinguda de la Generalitat.

La modificació aprovada manté els 400 habitatges de protecció projectades en tot el front fluvial, de les quals 168 estan pendents de construir, i permet habilitar com a habitatges dotacionals o equipaments les plantes baixes dels edificis residencials de protecció.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM