Santa Coloma tindrà el seu primer institut escola el proper curs

La reclamació de l’Ajuntament a la Generalitat durant anys d’un institut escola tindrà la seva recompensa a partir del pròxim curs escolar. El Govern català ha anunciat que a Santa Coloma n’hi haurà un en el curs 2019-2020, concretament a l’Escola Pallaresa.
L’institut escola és un model que facilita l’escolarització de l’alumnat des de P3 fins a 4t d’ESO, a l’educació pública, en un mateix centre que té un sol equip directiu i es valora “positivament” des del consistori colomenc.
Des dels Serveis Educatius Municipals consideràven que aquest tipus de centres podien donar resposta a les demandes relacionades amb la millora de l’educació i dels centres públics educatius locals i la petició per part de l’alcaldessa Núria Parlon no va ser acceptada l’any passat. A partir del curs vinent per fi serà una realitat.

Places escolars d’ESO
L’Institut Escola Pallaresa oferirà dos grups nous de 1r d’ESO i, el curs vinent, Santa Coloma tindrà 9 instituts públics i 1 institut escola, amb la qual cosa la xarxa local de centres públics s’enforteix i ofereix una oferta de qualitat. L’ institut escola, juntament amb la construcció de l’ Institut Santa Coloma, que començarà a funcionar el proper curs de manera provisional en uns mòduls habilitats a Can Zam, garantirà l’oferta de places per a tot l’alumnat de 1r d’ESO i dels futurs alumnes de secundària que hi haurà a la ciutat els propers anys. La construcció definitiva de l’Institut Santa Coloma es farà a la cruïlla de les avingudes de la Generalitat i de Pons i Rabadà.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure