Santa Coloma tindrà al desembre una Llançadora d’Ocupació

27/10/2016 – Ajudarà a 20 colomencs i colomenques que es trobin en situació d’atur.

El primer tinent d’alcaldia de Santa Coloma de Gramenet, Esteve Serrano; el director de la Fundació Telefónica a Catalunya, Joan Cruz; el Director d’Administracions Públiques i Empreses de Telefónica a Catalunya, Enrique Santiago; i la responsable de Comunicació del programa Llançadores a Fundació Santa Maria la Real, Soraya de las Sías, van anunciar aquest dilluns, 24 d’octubre, que Santa Coloma comptarà amb una Llançadora d’Ocupació el mes de desembre. Per a fer-ho, aquestes entitats compten amb el cofinançament del Fons Social Europeu, dins del programa operatiu POISES.

La Llançadora d’Ocupació servirà per ajudar a 20 persones, colomencs i colomenques, que es trobin en situació d’atur a reforçar les seves competències transversals, conèixer noves eines d’accés al mercat laboral i millorar la seva ocupabilitat.

Destacar que dels 20 participants, 15 seran joves menors de 35 anys; i les altres cinc podran tenir des de 35 fins a 59 anys. A més a més, no es busca un perfil en concret, ja que podran participar-hi persones amb estudis bàsics; que procedeixin de Formació Professional o Batxillerat, així com amb diplomatures o llicenciatures universitàries. De la mateixa manera, no se sol·licita experiència en un sector determinat, sinó que la participació és oberta a colomencs amb trajectòries ben diferents, d’àrees laborals distintes.

Les persones que resultin seleccionades, es reuniran diversos dies a la setmana, durant un període de cinc mesos, al local cedit per l’Ajuntament. Guiats per un tècnic, duran a terme sessions de coaching i intel·ligència emocional, dinàmiques de comunicació, marca personal i recerca de feina 2.0; entrenament d’entrevistes personals, elaboració de mapes d’ocupabilitat, visites a empreses, reunions amb emprenedors i processos d’intermediació laboral amb responsables de Recursos Humans.

Pel que fa al termini d’inscripció, les persones interessades a participar disposen fins al 2 de desembre per a inscriure’s al programa, tant a través del web de Llançadores com en format presencial a les dependències de l’empresa municipal Grameimpuls.

“Aquest projecte de llançadora forma part del projecte global que porta a terme el govern colomenc per progressar en l’atenció a les persones i per avançar en la igualtat d’oportunitats”, ha ressaltat el tinent d’alcaldia, Esteve Serrano. Per la seva part, el director de la Fundació Telefónica a Catalunya, Joan Cruz, ha detallat que “l’equip serà majoritàriament jove; però amb aquest plantejament donarem la possibilitat de participar també a altres persones de més edat i que per aquest fet tenen més dificultats d’accés al mercat laboral”.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM