Santa Coloma s’omple d’activitats durant la campanya de Nadal

04-12-2014 Un any més, l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i els comerciants de la ciutat han anat de la mà en l’organització de la campanya de Nadal. Enguany, els carrers es tornaran a omplir d’activitats que serviran per incentivar les vendes però també per donar color al municipi. La campanya d’aquest any se celebra sota el lema «Sóc de Santa Coloma, compro a Santa Coloma». Inclou també la tradicional vessant solidària, amb les campanyes de recollida d’aliments i de joguines.

La campanya de Nadal coincideix amb l’estrena de la zona per a vianants del centre de la ciutat, un fet que, segons l’alcaldessa Núria Parlon, contribuirà a generar més activitat comercial. Els botiguers de Santa Coloma, un any més, s’han abocat a la campanya i han programat propostes de tota mena, com fires i exhibicions (el programa es pot consultar a www.acisantacoloma.cat i a www.fondocomerc.cat). A més, aquest any la Federació d’AMPAs de Santa Coloma també s’ha sumat a la campanya per afavorir el comerç local i el dissabte 13 de desembre organitzaran una gimcana per la ciutat. Els tres mercats municipals també faran promocions.
La campanya de Nadal, promoguda sota el lema «Sóc de Santa Coloma, compro a Santa Coloma», manté la vessant solidària de cada any. A diferents punts de la ciutat es recolliran aliments i joguines. L’Ajuntament recomana aportar oli i llet, els aliments que ara mateix són més necessaris. Pel que fa al «Cap infant sense joguina», el consistori confia arribar al doble de famílies de l’any passat i situar-se en el miler de beneficiats. L’any passat es van distribuir 2.500 joguines.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM