spot_img
spot_img

Santa Coloma se sotmet a tecnologia virtual per escollir el futur disseny del passeig de la Salzereda

07/09/2017 – Abans del 16 de setembre, els colomencs podran visualitzar en 3D els dos models per escollir la renovació del passeig.

Des d’aquest dimecres, els colomencs i les colomenques disposen d’unes ulles 3D i dues pantalles de plasma per poder conèixer de manera virtual les dues opcions de disseny que el consistori colomenc ofereix per a la nova urbanització del passeig de la Salzereda, una de les vies de comunicació més importants de Santa Coloma de Gramenet; que transcorre paral•lela al riu Besòs, entre el passeig de Llorenç Serra i el carrer de Jacint Verdaguer.

Aquesta tecnologia virtual permetrà a la ciutadania escollir el pròxim 16 de setembre una de les dues propostes de disseny, ja que els veïns estaran convocats per aquesta data, de 10 a 14 i de 17 a 20 hores a l’Escola Santa Coloma, per donar la seva opinió sobre el disseny que creuen millor.

La carpa informativa, instal·lada al mateix passeig de la Salzereda (entre els carrers de la Cultura i de Francesc Moragas), es podrà visitar fins al 15 de setembre, de 18 a 21 hores, excepte el diumenge dia 10, que romandrà oberta d’11 a 14h i el dilluns 11 estarà tancada per festivitat. A més d’oferir una realitat virtual de 360 graus per a arquitectura i obres públiques (VR IMMERSIVE), els responsables polítics i tècnics municipals atendran a les consultes dels colomencs.

“Hem fet un procés d’escolta activa i el proper 16 de setembre sotmetrem a la consideració de la ciutadania una proposta urbanística que és cabdal per al conjunt de la nostra ciutat. La tecnologia 3D de realitat virtual és un pas de gegant per fer arribar la informació als nostres veïns i veïnes”, destaca l’alcaldessa Núria Parlon.

7 milions d’euros

La renovació íntegra d’aquest passeig és una de les actuacions més rellevants del Pla d’Acció Municipal (PAM) d’aquest mandat. El pressupost previst per a aquesta obra (tant per a l’opció primera com per a la segona) és d’uns 7 milions d’euros, i compta amb el finançament dels fons europeus FEDER, dins de l’anomenada estratègia EDUSI, de desenvolupament urbà sostenible, i de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM