Santa Coloma s’adhereix a la iniciativa de venta a domicili amb comerços de tot Catalunya per fer front al confinament

Sota el paraigües de la campanya adomicili.cat, s’està articulant una iniciativa que ajudarà a reaccionar positivament el comerç local dels pobles i ciutats de Catalunya en temps de confinament i de paralització general de l’economia del país. L’associació de Sant Cugat Comerç, juntament l’Agrupació del Comerç i la Industria de Santa Coloma de Gramenet i amb divuit associacions de comerciants, han creat un directori digital on s’ofereixen productes a domicili o preparació d’encàrrecs.

Més de 400 establiments ja tenen lloc al portal digital que rep una mitja de 2.500 visites diàries.

Els comerços adherits a les principals associacions de Sant Cugat, Cerdanyola del Vallès, Vilanova i la Geltrú, Sentmenat, Sant Sadurní d’Anoia, Sant Cugat del Vallès, Rubí, Ripollet, Premià de Mar, Manlleu, Valls i les associacions dels barris barcelonins de Sants, el Cor Eixample, el Cor d’Horta i l’Agrupació del Comerç i la Industria de Santa Coloma de Gramenet, que representen a més de 1.700 comerços associats, ja formen part del “directori de comerços a domicili”, una iniciativa que pretén portar les compres de proximitat a les llars dels clients que actualment es troben confinats a les seves llars.

Per fer-ho possible, el portal posa a disposició de tots els clients interessats, les dades de contacte de comerços locals que segueixen oberts al públic o que ofereixen la possibilitat de fer entregues a domicili.

L’Agrupació és conscient de totes les afectacions que està patint el comerç local i de proximitat, causades per la crisi del coronavirus. Centenars de comerços de la ciutat de Santa Coloma han hagut de tancar les portes o han reduït la seva activitat al mínim. Per aquest motiu és important la col·laboració entre tots els comerciants per fer front a aquesta situació de forma conjunta. Gràcies a aquesta iniciativa els comerços podran seguir fent arribar el seu producte a tots els clients que ho desitgin i els clients podran seguir comprant al comerç de confiança sense sortir de casa.

Des del portal adomicili.cat els usuaris poden seleccionar el seu barri o localitat, utilitzar un desplegable amb diferents categories de comerç i trobar les dades de contacte per seguir fent compres responsables, aquesta vegada des de casa.

La campanya està oberta a qualsevol associació de comerciants que vulgui formar-hi part, tan sols cal que es posi en contacte a través del portal adomicili.cat.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure