Santa Coloma s’adhereix al front comú per promoure la gestió pública de l’aigua

23/03/2017 – 7 municipis, entre els quals Santa Coloma de Gramenet, creen l’Associació Catalana de Municipis per a la Gestió Pública de l’Aigua.

Aquest dimecres, els alcaldes i les alcaldesses de Barcelona, Badalona, Cerdanyola del Vallès, El Prat de Llobregat, Sabadell i Santa Coloma de Gramenet han signat un protocol d’intencions per al compromís de la creació de l’Associació Catalana de Municipis per a la Gestió Pública de l’Aigua.

L’acte ha tingut lloc a l’Ajuntament de Badalona, on l’alcaldessa Núria Parlon, conjuntament amb els altres edils, ha manifestat el seu compromís amb una gestió pública, transparent, participativa i sostenible del cicle integral de l’aigua.

Aquesta associació es compromet a difondre, vetllar, promoure i impulsar la gestió pública de l’aigua, articulant tots els actors interessants en aquest model de gestió. I, per tant, es compromet també a oferir suport a tots aquells municipis que vulguis apostar per aquest model de gestió, aportant-los assistència, coneixement i acompanyament.

El nou model de gestió pública va lligat a la promoció de noves formes de control social que garanteixen la transparència, la informació, la rendició de comptes i la participació ciutadana efectiva. L’ens públic gestor d’aquests serveis s’haurà de rendir comptes de les seves activitats i actuacions, tant als poders públics com a la ciutadania.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM