Santa Coloma renova els camions de neteja i 761 contenidors

21/10/2014 L’Ajuntament de Santa Coloma ha presentat el nou servei de neteja viària i recollida de rebuig, que representa una inversió anual de 6,8 milions d’euros (sense sumar la recollida selectiva). El nou contracte implica la renovació de 26 vehicles de neteja, així com dels 761 contenidors de rebuig (els grisos).

Durant els propers vuit anys, el servei de neteja diària i recollida de rebuig el prestarà a Santa Coloma l’empresa CESPA Ferrovial Servicios. El nou contracte, segons ha explicat l’alcaldessa Núria Parlon, millora els nivells de neteja de la via pública: es reforça la neteja amb aigua de bujol (operació coneguda com ‘baldeo’), els contenidors es netejaran cada 30 dies (enlloc dels 45 actuals) i, entre altres, es reorganitzen les zones d’escombrat per millorar-ne el rendiment.
En paral·lel, s’aplica un sistema de control del servei mitjançant tecnologia GPS i radiofreqüència, que persegueix fer-lo més eficient ja que se sabrà, per exemple, on són els vehicles o quin servei han prestat. L’Ajuntament de Santa Coloma invertirà 6.875.732,90 euros cada any, que ascendeixen a 8,3 milions si se suma la recollida selectiva. El consistori fa una crida a la col·laboració dels ciutadans per mantenir neta la ciutat. El lema de totes les campanyes serà «Espai net en mans de tothom».

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure