Santa Coloma rehabilita la gran font ornamental del parc Europa

Aquesta setmana s’han iniciat les obres de reforma i rehabilitació de la font ornamental situada a l’illa central del parc Europa de Santa Coloma de Gramenet, al costat de l’escultura Olympia.

Aquesta font, d’una superfície de 315 m², forma part d’una zona enjardinada i disposa de tres gots amb assortidors. L’obra contempla, entre altres treballs, la instal·lació d’una nova escomesa elèctrica i d’un nou sistema d’il·luminació, la reforma de les instal·lacions hidràuliques i la rehabilitació de l’accés a l’habitatge de la sala de màquines.

Des de l’Ajuntament assenyalen que la inversió prevista és de 172.051,42 euros i la durada de la reforma es preveu que sigui de quatre mesos i mig.

Reforma d’altres fonts de la ciutat

L’Ajuntament té “la voluntat” de tornar a posar en marxa algunes de les instal·lacions de fonts ornamentals de la ciutat, que van ser parades l’any 2012 arran del decret de sequera.

En aquest sentit, cal recordar que al juny de 2018 es va rehabilitar i va restablir el funcionament de la font situada en la part baixa de la plaça de la Vila i que, al març d’enguany, es va restablir el funcionament de la font de la plaça d’en Baró.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure