https://www.fapjunk.com https://fapmeister.com
Santa Coloma reforça el Programa d’aliments solidaris per a les famílies amb menys recursos - Diari de Santa Coloma
 

Santa Coloma reforça el Programa d’aliments solidaris per a les famílies amb menys recursos

 

2/11/12. Santa Coloma reforça el programa d’aliments solidaris. Ho fa amb la signatura del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de i Consum Sociedad Cooperativa Valenciana. El projecte beneficiarà famílies amb dificultats econòmiques.

 

2/11/12. Santa Coloma reforça el programa d’aliments solidaris. Ho fa amb la signatura del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de i Consum Sociedad Cooperativa Valenciana. El projecte beneficiarà famílies amb dificultats econòmiques.

 

El conveni suposa la col·laboració i el suport mutu en el desenvolupament de dos programes actius: el Programa Profit de la cooperativa valenciana i el Programa d’aliments solidaris que executa l’Ajuntament colomenc per donar resposta a les necessitats bàsiques de les famílies amb menys recursos. En aquest sentit, l’Ajuntament, a través del Programa d’aliments solidaris, recollirà diàriament les donacions de la Cooperativa Consum  de productes –fonamentalment aliments i d’altres productes de la llar. Els excedents dels productes que Consum no hagi venut seran distribuïts en els diversos programes d’atenció a la infància, començant pel Centre Obert Rialles, on 80 infants dinen i sopen diàriament i ofereixen 16.000 menús/any. Per altra, d’altres productes relacionats amb la llar i/o aliments no adequats per al consum infantil, seran distribuïts a les famílies més necessitades, usuàries o possibles usuàries del Programa d’aliments solidaris.

 

Programa ‘Profit’ a Santa Coloma i Catalunya

La Cooperativa Consum, amb aquesta col·laboració que s’inicia a Santa Coloma, es compromet a la bona qualitat dels aliments en el moment de la donació a l’Ajuntament, que, per la seva banda, s’encarregarà de conservar-los en perfecte estat -conserva de la cadena de fred per aquells aliments frescos- fins al lliurament al Programa d’aliments als Centres Oberts i famílies colomenques en general. Actualment, la Cooperativa Consum està present en dos establiments a Santa Coloma, al carrer de Mas Marí i al Mercat de Singuerlín. Executa el Programa ‘Profit’ en el 95% dels establiments que disposa a Catalunya – 82 supermercats i  2 escoles de formació. Aquest conveni s’emmarca en el conjunt de mesures que està posant en marxa l’Ajuntament per ajudar les famílies i garantir els seus drets bàsics davant la situació econòmica actual. En aquest sentit, s’estan incrementant els ajuts relacionats amb l’alimentació, en especial en el sector de la població més vulnerable en aquests moments, els infants que viuen amb famílies en risc d’exclusió a Santa Coloma. Així, el conveni amb la Cooperativa Consum reforça el conveni signat amb el Centres Oberts de la ciutat, el passat mes de maig, amb el que es va doblar l’assignació municipal per plaça de 320€ a 750€ per infant.

 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure