Santa Coloma recorre al teatre per celebrar el Dia de les Persones amb Diversitat Funcional

28/11/2014 Demà dissabte, al Teatre Josep Maria de Sagarra (carrer de Lluis Companys, 27) està previst celebrar un acte especial per commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional. Per una banda, la companyia colomenca de teatre Alquimistes representarà l’obra ‘Farandulers’ (20.30). Prèviament, al vestíbul, els assistents podran gaudir de la xaranga de Crazy Band.

Santa Coloma recorre al teatre per commemorar, dissabte, el Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional. Per una banda, la companyia colomenca de teatre Alquimistes representarà l’obra ‘Farandulers’ (20.30), al Teatre Sagarra. Prèviament, al vestíbul, els assistents podran gaudir de la xaranga de Crazy Band. Es tracta d’una obra en format vodevil, en la que els actors i actrius amb diversitat funcional mostren les seves habilitats, es comuniquen amb el públic i expressen els seus anhels, en el marc d’una trama en la que busquen com sortir de la crisis cercant alternatives a les seves vides. L’obra està dirigida per Verònica Ramírez i Francia Gajardo.
Abans de l’obra, un jove de la Fundació Tallers realitzarà la lectura del manifest del Dia Internacional de Persones amb Diversitat Funcional, acompanyat pel president d’Alquimistes, Juan Sánchez. L’acte també comptarà amb l’assistència de l’alcaldessa d’aquesta ciutat, Núria Parlon.
La Taula Sectorial de Persones amb Diversitat Funcional convida tothom a asssitir a l’acte. Només cal passar per les taquilles per recollir la invitació. La Taula Sectorial està integrada per l’Associació Esportiva Serra Marina, Alquimistas, l’AMPA CEE Josep Sol, ASPANIDE, Can CET, CEMFIS, Centre Emili Mira-Parc de Salut Mar, FUNAMMENT, Fundació Tallers de Catalunya i l’ONCE.
L’objectiu d’aquesta jornada és denunciar les retallades que pateix el col·lectiu de persones amb diversitat funcional i posar de manifest la importància de continuar treballant, organitzacions i entitats, per tal d’aconseguir una societat més justa, participativa i normalitzada, com s’extreu del manifest que es llegirà demà al Teatre Sagarra.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure