Santa Coloma presenta un nou portal per afavorir l’obertura de nous negocis

18/11/13. El portal digital permetrà els emprenedors conèixer en quina zona de la ciutat hi ha locals buits i quines són les seves característiques. L’objectiu és generar nova oferta comercial, promoure un comerç atractiu i equilibrat i fomentar l’emprenedoria.

18/11/13. L’Ajuntament de Santa Coloma ha posat en marxa una iniciativa per posar fre a la desertització comercial, és a dir, a la presència de locals buits a la ciutat, una situació que s’ha multiplicat des de l’inici de la crisi econòmica. Per aquest motiu, el govern ha obert un portal digital que aglutina l’oferta de negocis disponibles als eixos comercials de la ciutat. “Volem incentivar l’activitat comercial, afavorint els emprenedors l’obertura de nous negocis”, ha dit l’alcaldessa, Núria Parlon (PSC) durant la presentació.

D’aquesta manera, els emprenedors que tinguin intenció d’obrir un negoci a Santa Coloma podran conèixer on estan situats i quines són les seves característiques bàsiques accedint a la pàgina web www.gramenecomerc.com. De moment, la iniciativa compta amb la complicitat d’una trentena d’agents immobiliaris que ja han introduït en el portal la seva oferta de locals buits. Segons ha explicat el tinent d’alcalde, Esteve Serrano (PSC), la idea és “estendre aquesta nova eina a tots els apis de la ciutat”. Serrano ha recordat que aquesta mesura s’afegeix a altres que ha posat en funcionament el govern de Santa Coloma en els darrers temps com incentius fiscals, subvencions directes i polítiques de dinamització dels eixos comercials”.

Les mesures per dinamitzar el comerç, l’únic actiu econòmic de Santa Coloma, es completaran amb l’obertura de l’Oficina d’Atenció a l’Emprenedor, un servei que s’engegarà l’any vinent i que pretén agilitzar els tràmits i fer més fàcil l’obertura de negocis. És la tan reclamada “finestreta única”.

Representants de les associacions de comerciants de Santa Coloma, l’Agrupació del Comerç i la Indústria i Fondo Comerç, han assistit a la presenció.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure