Santa Coloma ja disposa d’un Punt d’Atenció a l’Emprenedor

22/10/2014 Santa Coloma de Gramenet disposa d’un nou servei adreçat a les persones emprenedores. Es tracta del Punt d’Atenció a l’Emprenedor (PAE), una iniciativa que facilita la tramitació de la constitució i legalització d’una empresa mitjançant un sistema electrònic, ràpid, eficient i gratuït.


L’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, ha estat l’encarregada de presentar el nou servei, pensat per facilitar la tramitació de la constitució i legalització d’una empresa a les persones emprenedores mitjançant un sistema electrònic, ràpid, eficient i gratuït. El servei el gestiona l’empresa municipal Grameimpuls, a través del seu Servei de Foment Empresarial. A l’acte de presentació també han participat Carles Combarros, tinent d’Alcalde de Promoció Econòmica i Ocupació i president de Grameimpuls, i Ferran Civil, vicepresident primer i president delegat de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona. La iniciativa PAE neix d’un conveni de col·laboració que va subscriure la Diputació de Barcelona amb el Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme al setembre de 2013 per establir aquest servei a la província de Barcelona.
Núria Parlon ha destacat que “amb aquest nou servei, gràcies a la complicitat de les administracions, facilitem la creació d’empreses i posem a l’abast de la ciutadania una nova eina que en un context de crisi com l’actual fomenta una sortida de l’atur com és l’autoocupació”. Les previsions apunten, segons l’alcaldessa, que “unes 50 empreses podrien constituïr-se a Santa Coloma cada any fent servir el punt PAE”.
Carles Combarros, per la seva banda, ha assenyalat que les persones que sol·licitin ser ateses pel Punt d’Atenció a l’Emprenedor “disposaran d’informació jurídica, coneixeran els avantatges fiscals, seran assessorats sobre quins tipus d’ajuts i incentius són aplicables als seus projectes empresarials, tindran informació sobre el règim de la Seguretat Social i altres temes d’interès general com el finançament, la contractació laboral o la cooperació empresarial”.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure