Santa Coloma intensifica a l’estiu la neteja amb aigua de la via pública i dels contenidors

L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet ha reforçat els treballs de neteja interior i exterior dels contenidors, així com la hidrolimpieza i els aigualejos -tirar aigua a pressió- de voreres, carrers i jocs infantils. Durant aquesta època estival, s’efectuen unes 2.700 actuacions mensuals de rentada exterior dels contenidors de la ciutat.

En quant a la neteja interior dels contenidors, s’ha desenvolupat un programa que inclou la rentada d’uns 1.500 contenidors al mes, que es distribueixen en les diferents freqüències horàries, tant de demà com de tarda.

D’altra banda, “es diferencia entre les diferents tipus de residus i les característiques de cadascuna de les fraccions”, comenten des del consistori.

De tres a cinc equips diaris
Durant aquest període de calor, s’ha augmentat gairebé un 75% el servei destinat a la hidrolimpieza i als aigualejos dels carrers i les voreres. En aquest sentit, s’ha passat de tres a cinc equips diaris, la qual cosa permet ampliar les freqüències de pas per gairebé totes les zones de la nostra ciutat, per les quals “de manera diària s’empren uns 75.000 litres d’aigua procedent del freàtic”, expliquen des de l’Ajuntament.

Aquelles zones en les quals habitualment es fa servei d’aigualeig una vegada per setmana passen a rebre-ho dues, i les que ho reben cada quinze dies, ara ho tenen cada setmana.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM