Santa Coloma incrementa en un 30% les ajudes en programes per a projectes socials

La Junta de Govern Local de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès) va aprovar l’1 de juny la convocatòria per a l’atorgament de subvencions en programes per a projectes destinats a “fomentar el mercat de consum responsable i l’economia social i solidària”, en el marc del Circuit de Comerç Social de Santa Coloma. Es tracta de la 5a edició d’aquesta convocatòria, que enguany disposa d’un pressupost total de 130.000 ‘Gramas’ –la moneda local-, un 30% més que en 2020.

Així, des del govern local expliquen que poden sol·licitar les subvencions totes les persones físiques i jurídiques que desenvolupen activitats de comerç al detall, serveis i restauració en establiments situats en planta baixa, en llocs de mercats municipals i en llocs de mercats de venda no sedentària en Santa Coloma, i que “compleixin criteris socials i de consum responsable”.

L’import màxim de la subvenció és de fins a 5.000 ‘Gramas’ -un Grama té el valor d’un Euro- i el termini de sol·licitud serà un mes des de l’obertura de la convocatòria, que es preveu que iniciï a principis de juny. Així, com a requisit per a accedir a la subvenció”, els interessats han de participar en una de les quatre sessions de formació tècnica i administrativa prèvies: 8 de juny (11 h), 9 de juny (15 h), 15 de juny (15 h), 16 de juny (11 h).

La ‘Grama’
La Moneda Local ‘Grama’ és un Sistema de Pagaments Digitals que permet realitzar transaccions entre persones, entitats, comerços i empreses voluntàriament adherides a ella. El seu objectiu és “la promoció del comerç local mitjançant unes regles pròpies que estimulen principalment el consum i els intercanvis en Santa Coloma”, expliquen des de l’Ajuntament.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure