Santa Coloma estrenarà al març la nova comissaria Fondo-Santa Rosa

8/1/2015 Santa Coloma ha iniciat tan sols fa uns dies les obres de la nova comissaria Fondo-Santa Rosa, des de la qual prestarà els seus serveis la Polia Local. Aquest nou equipament, que completa l’oficina central del carrer Sant Jordi, s’estrenarà durant el mes de maig. Està ubicat al carrer d’Irlanda amb l’avinguda dels Banús.

La segona quinzena de desembre van començar les obres per crear una nova Oficina d’Atenció Policial (OAC), ubicada a la cantonada del carrer d’Irlanda amb l’avinguda dels Banús, que farà la funció de comissaria de la Policia Local, per donar resposta a les demandes ciutadanes i en especial, per proximitat, atendre les dels veïns dels barris del Fondo i Santa Rosa. L’Ajuntament està condicionant un local de 102 m2, ubicat a la planta baixa de l’edifici emplaçat a l’avinguda dels Banús, 97-99, per on s’accedirà a les dependències policials un cop estiguin enllestides les obres.
Aquesta oficina complementarà el servei de l’actual Comissaria Central (ubicada al carrer de Sant Jordi, número 40), quant a l’atenció de la ciutadania i la recollida de denúncies, entre d’altres aspectes.
Està previst que les obres durin uns tres mesos aproximadament i que la nova Comissaria Fondo-Santa Rosa es pugui posar en marxa abans de finalitzar el mes de març. A banda de la Comissaria Central i de la propera Comissaria Fondo-Santa Rosa, cal recordar que també està en marxa l’Oficina Móvil d’Atenció a la Ciudadanía (OMAC) de la Policía Local, que també realitza les funcions d’una comissaria móvil per actuar a qualsevol lloc de la via pública i en especial a les zones més concorregudes, atenent els 365 dies de l’any a peu de carrer les denúncies de furts, robatoris, gossos perillossos, entre d’altres demandes de la ciutadania. L’objectiu és reforçar la proximitat i els serveis de la Policia Local a la ciutat.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure