Santa Coloma és premiada per la informació clara del Web

Hi ha 48 ajuntaments premiats per la qualitat de la informació

L’Ajuntament de Santa Coloma va ser distingit amb el Segell de Infoparticipa per la bona qualitat de la informació en el seu web. Aquesta és una iniciativa per millorar la transparència a la comunicació pública local creada pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona. Aquest procés es basa en els resultats d’avaluar aquestes webs, publicats al Mapa Infoparticipa (www.mapainfoparticipa.com). L’avaluació dels web s’han relitzat a partir de 41 preguntes formulades per indagar si ofrereixen informació sobre quatre qüestions bàsiques: que són els representants polítics, com gestionen els recursos col·lectius, com informen de la gestió i quines eines ofrereixen per a la participació ciutadana.
A més de la directora del LPCCP, Amparo Moreno, hi participen investigadors d’altres vuit Universitats (La laguna, Girona, Màlaga, Rey Juan Carlos, San Jorge, Santiago de Compostela, Politècnica de Catalunya i Vic)
La concessdió d’aquest Segell es va realitzar el passat dimarts 18 de març en un acte al Palau de Pedralbes de Barcelona.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure