Santa Coloma dóna suport a la Marxa estatal contra les violències masclistes

L’alcaldessa Núria Parlon i la regidora responsable de Polítiques d’Igualtat de Gènere, Mireia González, van participar de la marxa aquest dissabte 7 a Madrid.

El suport de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet a la Marxa estatal contra les violències masclistes, ha quedat plasmat en l’aprovació d’una moció presentada pels grups municipals del PSC, GE-ICV-EUiA, Som Gramenet i Ciutadans. Aquesta moció va ser aprovada per unanimitat en el ple municipal ordinari del passat 26 d’octubre i es pot consultar a la web de l’ajuntament.

A més, el suport del consistori a la marxa ha consistit també en posar a disposició de les persones que hi vulguessin asssistir un autocar de 72 places. La iniciativa ha tingut molt bona resposta per part de la ciutadania i ja estan totes les places cobertes.

L’alcaldessa Núria Parlon i la regidora responsable de Polítiques d’Igualtat de Gènere, Mireia González, van participar en aquesta marxa per manifestar d’aquesta manera el seu suport a la reivindicació de què el problema de la violència masclista sigui tractat i afrontat com una qüestió d’Estat.

Per organitzar aquesta representació colomenca a la marxa, l’Ajuntament va comptar amb la col.laboració de la Comissió d’Actuacions en contra de la Violència del Consell de les Dones per la Igualtat. L’expedició va sortir el 6 de novembre, a la nit, per arribar a Madrid l’endemà de bon matí, unes hores abans de la celebració de la marxa (12 hores).

La mobilització, que va aplegar a milers de persones de tot l’Estat, ha estat convocada pel moviment feminista per exigir la reactivació i millora de la prevenció i la resposta davant la violència masclista.

Més informació sobre la Marcha Estatal contra las Violencias Machistas a: http://marcha7nmadrid.org

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM