Santa Coloma diu no a l’homofòbia i a la transfòbia

17/05/2016 – L’Ajuntament crea una nova regidoria i presenta un conjunt d’accions reivindicatives i de conscienciació per fomentar la igualtat de drets, les llibertats i el reconeixement social de les persones LGTBI.

El passat 10 de maig, la regidora de Cultura, Moviments Socials, Entitats Ciutadanes, Memòria Històrica i LGTBI, Petry Jiménez, va presentar el primer cicle oficial d’accions reivindicatives promogudes per la nova regidoria de Lesbianes, Gais, Transsexuals, Bisexuals i Intersexuals (LGTBI), que es posen en marxa a Santa Coloma a partir d’avui, 17 de maig, Dia Internacional Contra l’Homofòbia i la Transfòbia.

La regidora va presentar el conjunt d’accions reivindicatives i de conscienciació previstes, més d’una desena, amb els objectius principals de «fomentar la igualtat de drets, les llibertats i el reconeixement socials de les persones LGTBI i de promoure l’eradicació de qualsevol tipus de discriminació o atemptat contra la igualtat i la dignitat de les persones», va destacar Jiménez. A més a més, va recordar que «son prioritaris, com va assenyalar els colomencs i les colomenques assistents al Fòrum del Pla d’Acció Municipal, on es van apuntar aquells aspectes que han de regir els projectes de millora de Santa Coloma en clau 2016-2019».

Pas de vianants pintats amb els colors de l’arc de Sant Martí

Avui dimarts, Santa Coloma s’afegeix al Dia Internacional contra l’Homofòbia i la Transfòbia, amb dos actes especials. Per una banda, se celebrarà la inauguració del primer pas de vianants pintat amb els sis colors de l’arc de Sant Martí, que estarà ubicat a l’avinguda de la Generalitat amb la rambla de Sant Sebastià. A aquest s’afegiran cinc passos més de vianants pintats -un per cada districte- que es pintaran del 17 de maig al 28 de juny. D’altra banda, s’ha posat la bandera amb l’arc de Sant Martí, en un lloc preferent i visible a la plaça de la Vila.

Totes aquestes accions tindran un punt culminant, dissabte 2 de juliol, amb la celebració de la primera Festa de l’Orgull Gai al Centre de Recursos Juvenils Mas Fonollar.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM