Santa Coloma de Gramenet amb La Palma

0
34

El diumenge 31 d’octubre el Teatre Sagarra acollirà les actuacions de Piratas Rumbversions i «El Rey León, el Tributo». Les entrades solidàries ja estan a la venda online. A més, en gairebé 90 comerços i establiments d’hostaleria es pot adquirir una polsera solidària amb la ciutadania de La Palma.

El passat 19 de setembre es va iniciar una erupció volcànica a l’illa de la Palma, a la zona de Cabeza de Vaca, al municipi de El Paso, que es manté activa fins avui. No s’han produït danys personals; però són molt importants els danys materials provocats en infraestructures, edificacions, vehicles, agricultura i medi ambient. A hores d’ara, 7.000 persones han estat desallotjades i 1.300 habitatges han estat arrasats per la lava.

Davant d’aquesta tragèdia, Santa Coloma de Gramenet vol mostrar una vegada més el seu esperit solidari amb una iniciativa pensada perquè tothom pugui col·laborar amb la ciutadania de La Palma, amb la venda d’entrades per a dues actuacions programades al teatre municipal o amb la compra d’una polsera solidària en gairebé 90 comerços i establiments d’hostaleria de la ciutat.

El darrer diumenge del mes, el 31 d’octubre, actuaran al Teatre Sagarra, Piratas Rumbversions (12 h), un dels grups de versions amb més projecció del moment, i tindrà lloc l’espectacle musical «El Rey León, el Tributo» (18 h), considerat el millor concert familiar de l’any.

Les entrades solidàries per assistir a les actuacions -a un preu de 5 euros cadascuna– es poden aconseguir en aquesta web amb la col·laboració de la Creu Roja del Barcelonès Nord.

Fundació Tallers habilitarà una carpa a diverses places de la ciutat per a la venda de les polseres solidàries, a 2 euros la unitat, i podeu consultar els punts de distribució de polseres a comerços i establiments d’hostaleria, a www.gramenet.cat/lapalma