https://www.fapjunk.com https://fapmeister.com
Santa Coloma de Gramenet acollirà la VI Cimera Iberoamericana d'Agendes Locals de Gènere a la tardor de 2022 - Diari de Santa Coloma
 

Santa Coloma de Gramenet acollirà la VI Cimera Iberoamericana d’Agendes Locals de Gènere a la tardor de 2022

Santa Coloma de Gramenet ha estat triada per a albergar la VI Cimera Iberoamericana d’Agendes Locals de Gènere com a ciutat de convivència i igualtat, innovadora en polítiques públiques d’igualtat i feminisme. L’esdeveniment estarà organitzat de manera conjunta per la Unió Iberoamericana Municipalista (UIM) i ONU Dones a la tardor de 2022.

La candidatura va ser presentada per l’alcaldessa Núria Parlon dins de la Setmana del Municipalisme a Iberoamèrica que va tenir lloc a Granada fins al divendres 2 de juliol. Parlon s’ha felicitat en conèixer la notícia i ha assenyalat que aquesta elecció suposa un reconeixement de l’esforç que desenvolupa la ciutat per la igualtat de gènere i també per les polítiques de cooperació al desenvolupament.

“En Santa Coloma les polítiques d’igualtat, i en concret les d’igualtat de gènere estan en l’ADN de la nostra acció pública. I un clar exemple d’això és la CIBA, un espai feminista pioner a Espanya, dedicat a la promoció i desenvolupament de polítiques d’igualtat de manera integral.”

“Al seu torn, -va continuar l’alcaldessa- som una ciutat fortament compromesa amb el desenvolupament de l’agenda 2030, impulsada per l’Organització de Nacions Unides i especialment amb el ODS 5, relatiu a la igualtat de gènere”.

Per al Secretari General de la Unió Iberoamericana de Municipalistes, Federico Castillo Blanco, “la celebració de la Cimera de Gènere a Santa Coloma de Gramenet, és una important oportunitat de donar a conèixer els avanços i importants experiències liderades des d’aquest territori, que poden servir de referència a altres municipis que en diferents nacions de la regió estan treballant des de la mirada local per a l’avanç de les dones i per a avançar a la igualtat substantiva de gènere”.

L’autoritat UIM ha destacat que tant la taula directiva de la Xarxa Iberoamericana de Municipis per la Igualtat de Gènere, com les autoritats integrants de la Xarxa Iberoamericana de Cooperació Internacional al Desenvolupament, han mostrat el seu interès en què Santa Coloma aculli aquest esdeveniment que en les seves edicions anteriors ha tingut com a seu a Córdoba (Argentina), Aguascalientes (Mèxic), Santiago de Xile, Cuenca (l’Equador) i Colima (Mèxic).

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure