Santa Coloma convoca els segons Premis de Dramatúrgia i Poesia social

L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet ha convocat la segona edició del certamen bianual Premis de Dramatúrgia i Poesia social (DRAPS) amb la finalitat de premiar els millors treballs literaris en les especialitats de dramatúrgia i poesia amb «continguts de tipus social de qualsevol índole»: situació socioeconòmica, perspectiva de gènere, drets dels col·lectius LGTBI, infància, discapacitat o fenòmens migratoris, entre altres.

La recepció de treballs originals es tancarà el dia 1 de febrer de 2021. Hi haurà dos premis, que respondran a la categoria de teatre o poesia. Els treballs guardonats seran premiats amb la seva publicació en format de llibre imprès, amb cinquanta exemplars d’aquest i 1000 euros en metàl·lic per a cadascun.

L’obra que sigui premiada en la modalitat de dramatúrgia, serà adaptada per un grup de teatre de Santa Coloma de Gramenet per a ser representada en el Teatre Josep Maria de Segarra, en una data a determinar, dins de la programació estable de l’equipament.

Requisits

Poden participar escriptors de nacionalitat espanyola o residents a Espanya a partir dels 18 anys i les obres hauran d’estar escrits en castellà o català. Així, un jurat, designat per l’organització, llegirà i avaluarà les obres presentades amb la finalitat d’assenyalar els finalistes.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure