Santa Coloma Conviu reclama un sistema per evitar opinions “d’odi” en el butlletí municipal

20/02/13. L’entitat, que treballa a favor de la convivència, presentarà una moció al ple de dilluns per demanar a l’Ajuntament que estudiï i implanti “un  mecanisme” que garanteixi que cap informació que es publiqui en el Full Informatiu sigui “discriminatòria per cap motiu”.

20/02/13. Santa Coloma Conviu presentarà dilluns al ple una moció per demanar a l’Ajuntament que implanti un sistema que asseguri que cap informació, opinió o notícia que es publiqui en el Full Informatiu sigui discriminatòria. L’entitat, que treballa per la convivència i el foment de la interculturalitat a la ciutat, assegura sentir-se “extremadament preocupada” per la pràctica habitual d’un “partit polític determinat” que de manera reiterada està fent servir el butlletí municipal per fomentar un “discurs d’odi”.

 

En al·lusió a PxC, tot i que no la cita directament, l’entitat critica que s’estigui permetent aquesta pràctica en un mitjà “de 15.000 exemplars pagats amb diners públics”. “Estem convençudes que no solament la ciutadania i les organitzacions de la societat civil condemnen aquesta pràctica, sinó que també la majoria dels partits polítics amb representació municipal no es troben còmodes veient com els seus missatges comparteixen espai amb els qui promouen l’odi i inciten la població a rebutjar i menystenir els seus veïns”, assegura l’entitat en la moció.

 

A més, Santa Coloma Conviu exigeix a l’Ajuntament que s’estableixi una moratòria de la publicació d’articles fins que no hi hagi un filtre que garanteixi opinions respectuoses i proposa que l’espai mensual sigui utilitzat per entitats o grups de la ciutat. 

 

Podeu consultar i valorar el to dels articles d'opinió dels grups municipals en el Full Informatiu de divendres passat en aquest enllaç

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

  1. És intolerable que es fomenti
    És intolerable que es fomenti aquest tipus de discursos racistes. Totalment d’acord amb l’entitat.

  2. Las opiniones realizadas en
    Las opiniones realizadas en los boletines municipales es el único partido que esta comentando lo que ocurre en el barrio del fondo, lo que no puede ser que los socialista nieguen lo que está ocurriendo, “palizas a señoras para robarle, atracos en los comercios, venta de droga, y ocupaciones en pisos”

Comments are closed.

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure