Santa Coloma comptarà amb una Mesa Ciutadana de Sanitat

17/11/2016 – Amb l’objectiu de crear un espai de reflexió entre l’Ajuntament i les entitats per analitzar i tractar les qüestions derivades de l’atenció sanitària a la ciutat.

Aquest dimecres, 16 de novembre, l’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, regidors i tècnics de l’Ajuntament han mantingut diferents reunions amb representants d’entitats i associacions ciutadanes en què s’ha tractat el tema de la sanitat i l’atenció a la gent gran.

Finalment, Santa Coloma comptarà amb una Mesa Ciutadana de la Sanitat, una proposta de la Federació d’Associacions de Veïns de Santa Coloma (FAVGRAM) que el govern municipal ha acceptat. Aquesta mesa estarà composta per membres de la mateixa FAVGRAM, forces polítiques, tècnics del consistori, així com les entitats i associacions que s’hi vulguin afegir.

L’objectiu d’aquesta Mesa sectorial és la creació d’un espai de reflexió comuna per analitzar i tractar les qüestions derivades de l’atenció sanitària a la ciutat colomenca, com així establir accions conjuntes per a reivindicar la millora de la sanitat pública.

Atenció a la Gent Gran

D’altra banda, Núria Parlon i part de l’equip del seu govern s’han reunit a primera hora amb la Plataforma SOS Gent Gran de Santa Coloma per tractar les necessitats de places de residència per a aquest col·lectiu. La Plataforma i l’Ajuntament faran una reclamació conjunta davant de la Generalitat per a què es posi en marxa el Centre de Dia a la residència Ramon Berenguer IV. En aquest sentit, el consistori estarà al costat de la Plataforma exigint a la Generalitat l’ampliació general de places, ja que aquesta és l’administració competent.

L’alcaldessa ha afirmat també el compromís a desenvolupar el projecte d’habitatges tutelats i estudiar models relacionats amb l’economia social i col·laborativa en aquesta qüestió.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM