Santa Coloma clou el mapa d’escoles bressol amb la llar d’infants de Les Oliveres

18/09/13. L’alcaldessa, Núria Parlon, va inaugurar ahir aquest nou equipament educatiu, adreçat a infants des dels 4 mesos als 3 anys. És la vuitena escola bressol de la ciutat.

18/09/13. Santa Coloma ha donat per finalitzat el mapa d’escoles bressols municipals amb la inauguració, ahir, de la llar d’infants del complex de Les Oliveres. L’equipament, ubicat al passatge de Tarragona compta amb 751 metres quadrats, repartits entre sis aules, dos patis, cuina, sala multifuncional i espais de treball destinats a l’equip educatiu. La inversió ha estat d’1.350.000 d’euros.

L’oferta de places de l’escola, adreçada a infants de 4 mesos a 3 anys d’edat, és de 67: un grup de 0-1 any, dos grups d’1 a 2 anys, un grup mixt d’1 a 3 anys i un grup de 2 a 3 anys. L’ocupació actual de la nova escola bressol és de 55 alumnes

L’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, que va assistir a la inauguració oficial de l’equipament educatiu, va destacar que «en temps de retallades, l’educació no és una despesa pel nostre Ajuntament, és una inversió en el futur dels nostres fills i filles».

Els responsables de l’escola bressol van aprofitar l’acte per donar a conèixer els seus serveis i les seves instal·lacions. Alhora s’ha fet la plantació de dues oliveres com a acte simbòlic als patis de la nova llar d’infants.Amb l’obertura de l’escola bressol municipal «Les Oliveres» es completa la xarxa municipal d’escoles bressol de la ciutat, que està formada per 8 escoles que disposen de 678 places. El cost de cada plaça d’escola bressol municipal es de 5.500 euros per alumne i curs, dels quals la Generalitat de Catalunya aporta 800 euros per plaça/any, l’Ajuntament de Santa Coloma 3.160 aproximadament i l’aportació familiar és de 1540 euros en concepte d’escolaritat bàsica. En total, l’Ajuntament aporta per curs més de 2 milions d’euros. A més, el consistori té a disposició de les famílies sense recursos beques que donen cobertura a tot el servei.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure