Inici Santa Coloma Medi Ambient Santa Coloma, ciutat líder en Mobilitat Accessible

Santa Coloma, ciutat líder en Mobilitat Accessible

0
37

L’Índex de Mobilitat Sostenible de les Ciutats d’Espanya (IMSCE), corresponent a l’any 2021, reconeix el compromís de millora constant de Santa Coloma a l’hora d’eliminar barreres arquitectòniques que puguin dificultar o impedir l’accés i ús efectiu de les infraestructures i mitjans de transport a les persones amb mobilitat reduïda.

Aquest índex que compta amb el suport del Ministeri de Drets Socials i Agenda 2030, mesura analitza i avalua els sistemes de mobilitat de 82 ciutats de tot Espanya. Santa Coloma es troba entre els 17 municipis que obtenen la qualificació de ‘líders’, gràcies al bon acompliment de les mesures per assolir l’accessibilitat universal. De fet, està entre les 5 ciutats espanyoles, no capitals de província, que han eliminat més barreres arquitectòniques.

En l’apartat de mobilitat accessible es tenen en compte principalment l’accessibilitat en el transport públic, la flota de vehicles accessibles, així com la diversificació tarifària i bonificació per a gent gran o persones amb discapacitat.