Santa Coloma celebra les Jornades Europees del Patrimoni

24/09/13. Amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni a Catalunya el proper cap de setmana, el Museu Torre Balldovina ha preparat dues activitats per a la ciutadania colomenca, l’itinerari Sagarra i la visita guiada als antics safarejos i al Molí d’en Ribé.

24/09/13. Santa Coloma celebra aquest diumenge les Jornades Europees de Patrimoni. Ho farà amb la presentació d’un nou itinerari (18 hores), l’Itinerari Sagarra, que descriu Josep Maria de Sagarra en les seves memòries i descobreix alguns dels testimonis que han quedat del pas de la família Sagarra a la ciutat. En l’itinerari es visiten diferents indrets relacionats amb els Sagarra, els quals es contextualitzen i se n’explica la seva vinculació: la Torre Sagarra (o Balldovina), la plaça i el Mercat Sagarra i els carrers adjacents, la plaça de la Vila i l’Ajuntament, el Teatre Sagarra o el riu Besòs… són alguns dels escenaris que conformen aquesta ruta.

L’endemà, diumenge, en el marc de les mateixes jornades, l’Ajuntament ha organitzat dues visites: els antics safarejos (segles XIX-XX) i el Molí d’en Ribé, molí fariner baixmedieval, actualment tancat per obres pel projecte d’ampliació del Museu Torre Balldovina.ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure