Santa Coloma, amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

22/09/12- L’Ajuntament s’ha adherit a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, una iniciativa que se celebra a tot Catalunya amb l’objectiu de sensibilitzar i fomentar una mobilitat més neta. Un dels actes previstos per de la Setmana es celebrarà avui al passeig de la Salzereda, al costat del Pont Vell de Santa Coloma. 

22/09/12- L’Ajuntament s’ha adherit a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, una iniciativa que se celebra a tot Catalunya amb l’objectiu de sensibilitzar i fomentar una mobilitat més neta. Un dels actes previstos per de la Setmana es celebrarà avui al passeig de la Salzereda, al costat del Pont Vell de Santa Coloma. Es tracta d’un punt d’informació (d’11 a 14 i de 16 a 18 hores) amb plafons informatius sobre el Pla de Mobilitat Urbana i uns informadors explicaran a les persones interessades els diferents aspectos relacionats amb el pla.

 

En paral·lel, s'oferirà un servei gratuït de bicicletes perquè les famílies que ho desitgin puguin passejar pel carril bici del Parc Fluvial del Besòs i alhora es proposarà un circuït infantil de bicicletes amb delimitació de carrils per a realitzar proves d'habilitat sobre rodes.

 

Pla per els propers sis anys

La convocatòria més important de la Setmana de la Mobilitat, però, és la presentació de la fase de diagnosi del Pla de mobilitat urbana (PMU). L’acte se celebrarà el dia 27 (19.00 hores) al Centre Cívic del Riu. La diagnosi s’ha fet avaluant aspectes tècnics (dades estadístiques d’usuaris de metro i bus, estudi del flux de vehicles, nombre de vianants, censos de vehicles, etc.) i s’ha completat amb un procés de participació, que ha inclòs enquestes a la pàgina municipal i tallers, on s’han pogut analitzar els punts forts i els que calen millorar sobre la mobilitat. 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure