Santa Coloma, amb la Diada

09/09/2012- Dimarts, amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, l’Ajuntament, les entitats colomenques i els representants d’altres institucions protagonitzaran el tradicional homenatge a la senyera a la plaça de la Vila (11.00). 

09/09/2012- Dimarts, amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, l’Ajuntament, les entitats colomenques i els representants d’altres institucions protagonitzaran el tradicional homenatge a la senyera a la plaça de la Vila (11.00). Les associacions faran l’ofrena floral en primer lloc i després ho farà la corporació municipal. A les 12.00 del migdia hi haurà una audició de sardanes, organitzada pel Patronat pro Aplec i Amics de la Sardana, amb la cobla Rambles.

 

Concert a l'Auditori

Els actes commemoratius de l’Onze de Setembre acabaran (19.00) amb un concert de Camerata Gramenet a l’Auditori Can Roig i Torres. L’entrada és lliure.
Dirigida per Bernat Bofarull i amb el jove colomenc Albert Iglesias com a solista, la Camerata interpretarà obres de Mozart, Haydn, Fauré i Ravel.

 

Comerços, oberts

Aquell dia, els comerços d'alimentació de menys de 150 metres de superfície de venda podran obrir les seves portes a Santa Coloma i per extensió a tot Catalunya. Així ho permet una modificació de la Llei de Promoció Econòmica.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure