Santa Coloma amb el dia de la Llengua Materna

19/02/13. Se celebra aquest  dijous i té com a objectiu promoure la protecció de tots els idiomes que utilitzen els pobles del món

19/02/13. Santa Coloma s’ha afegit als actes de celebració del Dia Internacional de la Llengua Materna, que se celebra aquest dijous, amb la programació d’un grapat d’actes amb els quals es pretén promoure i preservar la protecció de tots els idiomes que utilitzen els pobles del món.

 

La celebració, que va ser proclamada per la Conferència General de l’Organització de les Nacions Unides per l’Educació la Ciència i la Cultura (UNESCO) l’any 1999, té programats durant tot el dia tallers, passi de documentals i altres activitats adreçades a tots els públics. Els actes començaran a les 10 del matí amb “Alfabets del món. Descobreix altres maneres d’escriure a Santa Coloma”, un taller de cal·ligrafies (bengalí, xinesa, àrab, armeni, urdú, panjabi), amb la participació de les escoles de primària de la ciutat.

 

A la tarda, s’ha programat una hora del conte especial que ha estat traduït a diversos idiomes (17.30h), una xerrada sobre les bones pràctiques a favor de la diversitat lingüística (18.30 h) i un documental sobre l’origen del Dia Internacional de la Llengua (29 h). Els actes es clouran amb la representació “Barcelona Coral Asia”, a càrrec de Casa Àsia (19.30h)  

 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure