Santa Coloma acull el primer campus solidari de futbol per a nens i nenes en risc d’exclusió social

26/07/2017 – La iniciativa ha estat impulsada per la Fundació Privada Catalana de Futbol, en col·laboració amb la Creu Roja, la Fundació Pare Manel i el Centre Petit Príncep.

Al llarg de dues setmanes, el Municipal de les Oliveres de Santa Coloma de Gramenet ha estat la llar d’un gran grup de nens i nenes que viuen en situació de risc d’exclusió.

La Fundació Privada Catalana de Futbol ha posat en marxa a la ciutat el seu primer campus solidari, obrint les portes de les Oliveres a 28 participants d’entre 6 i 14 anys.

El campus, anomenat com a campus solidar de futbol Be Happy, també ha comptat amb la col·laboració de la Creu Roja, la Fundació Pare Manel i el Centre Petit Príncep.

Pere Guardiola, president de la Fundació Privada Catalana de Futbol, valora molt positivament aquesta primera experiència. “Estem encantats amb el comportament dels nens. Aquests joves necessiten desenvolupar-se i han de tenir l’oportunitat de fer esport. Al campus els hi intentem ensenyar un conjunt de comportaments que els seran útils per estar integrats en la societat”, declarava en la seva visita a Santa Coloma.

Per part de la Creu Roja del Barcelonès Nord, la seva presidenta, Rosa Marco, compartia el discurs de Guardiola. “Iniciatives com aquesta ajuden a aixecar la moral d’aquests joves. Això és clau de cara al seu futur”, apuntava.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM