Salut promet acabar amb les llistes d’espera

03/05/2016 – El conseller Comín diu que la sanitat a la ciutat és bona.

El conseller de Salut s’ha mullat en la seva visita a Santa Coloma. Antoni Comín i l’alcaldessa Núria Parlon han coincidit a expressar la necessitat que el Govern català es doti d’uns nous pressupostos que permetin tirar endavant el Pla integral per a la millora de les llistes d’espera sanitàries. A la mateixa porta d’Esperit Sant, tots dos van subratllar el fet que amb un pressupost prorrogat no es podrà invertir a millorar aquestes demores i que és fonamental disposar-ne d’uns nous comptes per a ajudar als professionals de la salut a reduir aquests temps. El pla preveu reduir a la meitat el temps per a la fase diagnòstica i per a primeres visites a l’especialista, així com rebaixar en un 10% el nombre de persones que esperen ser operades. Aquests objectius es compliran si, gràcies a uns nous pressupostos, s’incrementa l’activitat fent 20.000 intervencions quirúrgiques més, 30.000 proves diagnòstiques més disminuint el temps mitjà d’espera de 71 a 35 dies-, i 300.000 visites a consultes externes més reduint el temps de 163 a 82 dies-.

El president de la Fundació de l’Esperit Sant Josep M. Cortès i el gerent Vicenç Perelló van explicar la situació de l’hospital al conseller.

La carta de Som
Aitor Blanc, portaveu de Som Gramenet, va aprofitar la visita del conseller de Salut, Antoni Comín, per fer-li lliurament d’una carta en què la seva formació repassa les mancances en els CAPS i l’hospital, i fa algunes demandes.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM