Salut farà test massius en Santa Coloma a partir de demà, dilluns

El departament de Salut de la Generalitat farà també test massius de covid-19 a Santa Coloma de Gramenet i a Vilafranca del Penedès a partir d’aquest dilluns 10 d’agost, sumant-se així als quals aquesta setmana s’han realitzat a Sabadell, Ripollet i Terrassa per a detectar positius entre persones asimptomàtiques.

En Santa Coloma, els test massius començaran en els barris Latino i Fondo de Santa Coloma de Gramenet entre residents que no hagin complert les recomanacions fetes per Salut, malgrat que no tinguin símptomes ni hagin estat en contacte amb positius de coronavirus.

Les proves que es realitzaran en el CAP del barri Llatí estan destinades a residents dels carrers Florència, Gènova, Milà, Roma i el Perú. Mentre que els test en el barri de Fons es realitzaran en el Centri Cívic Pins i es destinen als residents dels carrers Liszt, Rellotge, Wagner, Beethoven, Irlanda, Mn. Jacint Verdaguer i Plaça del Rellotge.

Les proves es faran del 10 al 14 d’agost i començaran el dilluns a les 15 hores i fins a les 20 hores i, de dimarts a divendres, de 8 a 20 hores.

Catalunya ha registrat en les últimes 24 hores 1.275 nous positius per coronavirus i 3 morts, per la qual cosa el total de contagis des de l’inici de la pandèmia ascendeix a 105.566 i el número de morts aconsegueix els 12.815.

El cap de la unitat de tractament del covid-19 a l’Hospital de la Mar de Barcelona, Robert Güerri, ha advertit aquest dissabte que a la tardor la situació de propagació del coronavirus «serà greu», ja que, quan baixin les temperatures i la gent es tanqui en llocs interiors, la transmissió «serà més efectiva».

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure