Resultats inversos per Gramenet B i Singuerlín

25/03/2014 – Mentre el filial de la Grama va doblegar per golejada al Vilanova del Vallès (6-1), els verds van patir una relliscada dolorosa al camp de l’Equipo Ja (6-1).

La jornada de futbol al grup II de Segona Catalana va deixar un balanç d’un triomf i d’una derrota pels dos equips colomencs de la categoria. Qui va poder puntuar va ser la Gramenet B, que en el millor partit de la temporada es va desfer d’un rival directe per eludir el descens.

Yasser i Canelada, tots dos per partida doble, Dirk i Kevin van ser els autors de les dianes colomenques. Aquest triomf per 6 a 1 suposa el rècord de gols marcats en un partit pel filial de la Grama a la lliga. Els blaus són cuers amb 15 punts, a deu de la salvació.

Per altra banda, al mateix grup II, el Singuerlín va experimentar l’efecte Polvorí i va perdre amb contundència al Julià de Campmany contra l’Equipo Ja (6-1). Per sorpresa de tots, el Singuerlín es va presentar al partit sense canvis i amb el seu equip filial.

La majoria dels jugadors eren debutants a Segona Catalana i, per tant, l’Equipo Ja va resoldre el duel per la via ràpida, marxant al descans amb un 3 a 0 i sentenciant al segon temps.

En el partit de la primera volta entre els dos equips el triomf va ser pels colomencs (4-0), però el Singuerlín va sol·licitar la presència dels Mossos d’Esquadra i d’un delegat federatiu a Can Zam.

Pel partit de diumenge passat, els jugadors del Singuerlín van exigir que al Julià de Campmany també hi hagués presència policial, però veient que les seves demandes no es complien van decidir per votació no anar al Polvorí a jugar. Tot i perdre, el Singuerlín es manté desè amb 30 punts, sis per sobre del descens.

Si ens centrem en la Tercera Catalana, l’Arrabal Calaf va patir una ajustada derrota a Cornellà contra l’Almeda (2-1). Cristian Velarde va inaugurar el marcador just abans del descans (44’) i Soto va fer l’empat per l’Arrabal a 20 minuts de la conclusió.

El partit el va decidir el màxim golejador de l’Almeda, Jordi Sánchez (15 gols), en el darrer tram (84’). Amb aquest resultat, el conjunt colomenc perd tres posicions a la taula classificatòria. Ara l’Arrabal Calaf Gramenet és vuitè al grup X amb 44 punts, empatat amb el sisè, l’Almeda, i el setè, el Santa Eulàlia.

Ja per acabar, al grup XV de Quarta Catalana, el Besòs Atlètic va superar a domicili a la Fundació Grama (3-5), en un partit que va haver de remuntar, després de gol inicial del colomenc Sergio Pérez (9’).

Els adrianencs es van posar en dues ocasions per davant, amb el 1 a 2 i el 2 a 3, però fins que Kevin (89’) i David Armestro (90’) no van aparèixer per tancar el duel, el partit va estar obert.

La Fundació Grama, doncs, suma ja tres derrotes consecutives a Can Peixauet i només ha guanyat un dels darrers cinc compromisos de lliga. L’equip de Carlos Martínez és novè amb 28 punts.