Renoven l’espai de jocs del jardí de Josep Moragues

13/09/13. L’Ajuntament de Santa Coloma amb el suport de la Diputació de Barcelona ha renovat l’espai de jocs infantils del jardí de Josep Moragues.

13/09/13. L’Ajuntament de Santa Coloma, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, ha renovat els jocs infantils del jardí de Josep Moragues. El parc ha incorporat nous elements més integradors i cooperatius: dos gronxadors, un joc combinat amb tres cabanes i dos tobogans, una tirolina de 25 metres i un carrusel. La superfície és de sorra, material que afavoreix la seguretat i el medi ambient.

D’altra banda, l’Ajuntament ha instal·lat un nou conjunt de jocs biosaludables al passeig de la ribera, a l’alçada del parc de Can Zam, perquè les persones amb més de 15 anys hi facin esport. S’hi poden efectuar exercicis d’elevació i torsió corporal, estiraments i abdominals, o pedalejar en una bici- cleta el·líptica, entre altres possibilitats. Aquesta intervenció, coordinada per l’Ajuntament i l’Àrea Metropolitana, suposa una ampliació dels jocs biosaludables que es van instal·lar en aquesta zona de la ciutat la passada tardor .

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure