Recaudació solidària de 2.440 euros per ajudar ‘La Lucha de Abril’

La recaudació solidària de La Nadalenca’20 organitzada pel club Running Vigia juntament amb el Consell Esportiu del Barcelonès Nord va aconseguir 2.440€ per ajudar en ‘La Lucha de Abril’, una associació que intenta ajudar l’Abril, una nena de 4 anys que té una malaltia rara anomenada Paraparèsia Espàstica del Tipus 52 (SPG52). Només hi han 30 nens a tot el món amb aquesta malaltia neuromuscular degenerativa que afecta físicament i cognitivament.

Actualment no hi ha cura ni tractaments, però els pares de l’Abril, Jesús i Cristina, van crear l’Associació sense ànim de lucre “La lucha de Abril” per recaptar fons per a la seva recerca.

Un cop més ha quedat clar que esport i solidaritat són un binomi inseparable! En l’acte d’entrega, a més dels representants del club de running colomenc i de l’associació ha estat present el secretari tècnic del Consell Esportiu del Barcelonès Nord, Carlos Sala, juntament amb l’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon; i el regidor d’esports colomenc, Dani Salgado.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM