Punt de vacunació mòbil al parc de Can Zam de Santa Coloma

0
19

Aquest dijous 16 de desembre i divendres 17 de desembre un ‘motor home’ de la companyia  automobilística SEAT estarà instal·lat a Santa Coloma de Gramenet, al parc de Can Zam, al  costat del llac, per vacunar sense cita contra la COVID-19. L’objectiu d’aquesta estratègia  és ajudar a incrementar la vacunació per seguir augmentant la immunització poblacional i  minimitzar-ne els contagis.

Aquest vehicle estarà disponible per a tota la població major de 12 anys que es vulgui  vacunar amb la primera dosi i per a majors de 60 anys o vacunats amb Jansenn que  necessitin la dosi de reforç. No s’hi vacunaran nens. L’horari serà des de les 9 h fins a les 19  h. El camió té capacitat per administrar fins a 1.000 dosis diàries de vacunes contra la  COVID-19. 

La col·laboració entre el Departament de Salut i SEAT ha estat possible gràcies a l’acord al  qual es va arribar amb la Generalitat de Catalunya el febrer passat, en què la companyia  automobilística va cedir dos dispositius mòbils i personal sanitari per tal de facilitar la  vacunació a les persones de més de 40 anys que iniciaven el procés de vacunació contra la  COVID-19 i a col·lectius amb difícil accés a la vacuna.