Prop de 750 alumnes participen en tallers per fomentar el reciclatge

10/01/14. Un total de 745 alumnes de 12 centres escolars participen en els tallers de civisme d’aquest curs.

10/01/14. Un total de 745 alumnes de 12 centres escolars participen en tallers de civisme. Es tracta d’una acció de sensibilització mediambiental impulsada per l’Ajuntament, on el reciclatge té un protagonisme destacat on aprenen comportaments cívics que propiciïn una bona convivència (a casa, a l’escola i al carrer).

Tot i que no es coneixen encara les dades del reciclatge del 2013, la tendència dels darrers anys indica que hi haurà una disminució en la recollida de tones de paper i de rebuig i una estabilització o un augment pel que fa al vidre i els envasos. A través d’aquestes xifres, s’hi poden veure els efectes de la crisi i l’evolució dels hàbits de consum en una societat on les noves tecnologies han assolit un lloc molt destacat.

No és la primera vegada que l’Ajuntament impulsa propostes de caire educatiu que sensibilitzin la població sobre la necessitat de mantenir neta la ciutat i reciclar de manera sistemàtica. Durant el Nadal, i en col·laboració amb l’Àrea Metropolitana, es van fer actuacions de conscienciació dins la campanya «Envàs, on vas?». Els veïns i les veïnes rebien informació exacta sobre on llençar un bolígraf, un CD o una joguina de plàstic; a quin contenidor tirar uns bolquers, un plat de cuina o el paper d’alumini; on portar una bombeta fosa, etc.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure