Primera víctima mortal per coronavirus a l’Esperit Sant

Un home de 63 anys que patia diverses patologies prèvies ha estat el primer ciutadà colomenc en morir a causa del coronavirus. Així ho ha comunicat l’hospital de l’Esperit Sant, que reconeix tenir sota tractament 16 pacients i 3 sanitaris que han donat positiu en el test del coronavirus COVID-19.

No tots els pacients que està atenent l’hospital de l’Esperit Sant són colomencs, s’ha recalcat des del centre, que de moment no està patint una massificació significativa.

Arran de la situació excepcional que s’està produint amb el nou coronavirus-*SARS-*CoV-2, estan habilitant una sèrie de mesures per a possibilitar la continuïtat de l’assistència sanitària, també de manera no presencial. Una d’elles consisteix a potenciar l’ús de la Meva Salut.

Les persones que encara no tinguin accés, excepcionalment, podran donar-se d’alta telefonant al número 900 053 723 sense necessitat d’acudir presencialment al centre o a través de canalsalut.gencat.cat/lamevasalut-registre.

D’aquesta manera, podran accedir a serveis com la eConsulta, per a enviar consultes assistencials al seu professional de salut o es podran descarregar el Pla de medicació per a anar a la farmàcia a buscar els medicaments

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure